RRETH NESH

Prodhuesi i gomave

  • ONWAY TEKNOLOGJIA KUFIZUAR specializuar në R & D, prodhimit dhe marketingut në elektrike Riding Produkte. Fabrika jonë ka filluar citycoco prodhimin, skuter elektrike që nga viti 2014, miratuar Certifikata: CE, RoHS, WMI, EEC, COC, ISO900001. Ne kemi qenë eksportuese në Amerikën e Jugut, Amerikën e Veriut, Evropë, Afrikën e Jugut, dhe i jep një shumë reputacion nga konsumatorët.
  • To make sure our customer can do the business better, we launch new product every year. The most important is the after sale service, we will response for it in one days, and give the solution in two days. Our core is provide the best product and service to our customer.
  • We are on the way to the best with honesty and integrity.

KLIENTET VIZITA News

Media koment

Newest 3000w Elektroroller E Scooter Citycoco Chopper ORIDINGWAY

ORIDINGWAY M8 is Newest 3000w Elektroroller E Scooter Citycoco Chopper. It has powerful motor in the rear wheel, which has three options for the motor power, 1500W, 2000W and 3000W. The speed can r...